GRÀCIES A TOTHOM!!!

posted in: General, Notícies | 0

Gran èxit a la Festa d’Estiu del Casal Claret!

Aquest passat dissabte dia 16 de Juny el Casal Claret va celebrar la seva Festa d’Estiu, espai de trobada de totes les persones que durant l’any participen al Casal, i alhora un espai on donar-se a conèixer a la ciutat de Vic.

El dia ens va acompanyar amb un sol que des de ben d’hora al matí ja treia el cap i ens avisava que seria un dia calorós. Al matí el vàrem dedicar a muntar-ho una mica tot; les paradetes, el dinar, etc.

Cap a les 12, vàrem començar ben energètics amb la trencada de tres pinyates que havien elaborat els infants de l’Escola de la Pau, seguidament vàrem poder disfrutar dels gegantons del barri que ens varen estar acompanyant una estona i fins hi tots els vàrem poder provar! I finalment la Coral Corvadeveus va fer un concert que ens va transportar de viatge per diferents indrets del món.

Tot seguit vàrem poder provar els menjars de l’Àfrica que durant tot el matí varen estar preparant un grup de dones que formen part de l’Escola de la Pau del Casal Claret;  cous-cous amb xai, verduretes, arròs amb vedella, etc. que varen fer les delícies de la cinquantena de persones que ens vàrem quedar a dinar.

Ben entrada la tarda, vàrem començar amb les actuacions de diferents associacions i grups de música; vàrem tenir espectacle flamenc, danses folklòriques bolivianes, música i balls ghanesos, danses de Colòmbia, taller de dansa, una ballada de boleros i vàrem acabar la festa amb el concert de Gallina de Pell.

En el marc de la festa es va aprofitar per pintar un mural a la porta del Casal, on dues joves artistes i varen dedicar pràcticament tot el dia.

A més a més, al llarg del dia  hi va haver servei de barra i menjars del món, un taller de xapes, racó de jocs del món, parada de robes i complements de 2na mà i espai d’informació dels projectes del Casal.

Des d’aquí agrair a totes les persones que vàreu col·laborar i participar a la Festa!

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS i TOTES!

 

Equip del Casal Claret

 

Leave a Reply


4 + six =