En marxa el projecte “RECUPEREM EL REBOST I L’ARMARI”

posted in: General, Notícies | 0
Ens agrada fer-vos partíceps del que anem fent,i és per això que us fem quatre ratlles explicant-vos algunes activitats dels diversos àmbits que hem dut a terme durant aquests darrers mesos, i d”altres que iniciarem properament dins el marc del projecte d’autoconsum “RECUPEREM EL REBOST I L’ARMARI” durant aquest curs 2012-2013.
TALLER DE MELMELADES I CONSERVES:
Realització del 1r taller de melmelades i conserves durant els mesos d’abril a juny al Centre Cívic del Montseny. Hi vàren participar 8 dones de diverses procedències, acompanyades de dues talleristes col.laboradores. Les dones vàren aprendre a elaborar diverses melmelades i conserves amb les fruites de la termporada. Els productes elaborats vàren ser per a les dones participants, amb una petita quanitat de pots de melmelades que estar al Casal Claret i que us oferim  a qui els volgueu tastar. ELS PODEU ADQUIRIR PER UN PREU SIMBÒLIC AL MATEIX CASAL. LES APORTACIONS ANIRAN PER CONTINUAR ENDAVANT AMB EL PROJECTE.
A finals d’aquest mes de setembre iniciarem un 2n Taller de melmelades i conserves. Ja  us en farem arribar mes informació. 

HORTS:
Hort de Vic: tenim un hort cedit per l’Ajuntament de Vic. Des del curs passat hi treballen un grupet de 3-4 dones.
Hort de Torre d’Oristà: un altre grup de 4 unitats familiars estan treballant en aquest espai d’horta.
Hort de Sta.Eugènia de Berga: entre 5 i 6 persones estan treballant en el darrer espai d’horta.
Els productes plantats són per al consum familiar dels i les participants. MÉS ENDAVANT ÉS POSSIBLE QUE US POGUEM OFERIR ALGUNS PRODUCTES DE LA TERRA. ADQUIRINT ALGUNS PRODUCTES AJUDAREU A COL.LABORAR AMB EL CASAL CLARET.
ESPAI COSIDOR:
Un petit grup de dues dones iniciaran un espai de “Cosidor” amb la intenció d’oferir per una banda un taller per aprendre a cosir  i per l’altre un espai d’utilització de les màquines de costura amb l’acompanyament de les monitores si fa falta suport de patrons i tall.  SI US INTERESSA PODEU VENIR AL CASAL CLARET DINS ELS HORARIS QUE TINDRAN I US INFORMARAN DE TOTS I DELS PREUS.
HORARIS:  divendres matí de 9.30h-12.30h taller d’aprenentatge de costura
                 divendres tarda de 15-17h espai cosidor lliure per a utilitzar les màquines de cosir
INFORMAR-VOS QUE LES DUES TALLERISTES JA FA UN TEMPS QUE VAN REALITZANT ARRANJAMENTS DIVERSOS DE ROBES; vores de pantalons, roba a mida, disfresses, roba per la llar… Si us interessa us podeu posar en contacte amb el Casal Claret i us informarem més detalladament o us donarem el seu contacte. ELS PREUS TANT DELS TALLERS COM DELS ARRANJAMENTS SÓN INTERESSANTS I ASSEQUIBLES.
Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Leave a Reply


9 − eight =