Ja podeu visitar l’exposició fotogràfica “moments” del Casal Claret

posted in: General, Notícies | 0

L’exposició de fotografia moments ha iniciat el seu recorregut. Trobareu les 30 fotografies finalistes del concurs, així com tot d’informació relativa al Casal Claret de Vic i els projectes:

– Fins el 13 d’octubre a la Llibreria La Tralla (Vic)

– Del 15 d’octubre i fins el 7 de novembre als espais del CAP El Remei, de Vic. En podeu veure les fotos:


 

 

 

 

 

– Entre el 7 i el 28 de novembre a la sala d’exposicions i conferències Pere Casaldàliga, a la Llibreria Claret de Barcelona

– A partir del 6 de novembre i fins el 9 de desembre, ens trobareu a l’església de la Pietat, de Vic. Aprofitarem les dates del Mercat Medieval per donar un lloc de parada al visitant. Informar-vos també que hi haurà la possibilitat d’accedir a la Torre del Campanar, indret més alçat de la ciutat vigatana.

– A partir del 18 de desembre ens traslladarem al Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu fins passades les festes Nadalenques, traslladant permanentment les fotografies als espais del Casal Claret de Vic.

L’accés als espais de les exposicions és totalment gratuït. Els horaris d’accés de tots ells són en funció dels horaris propis d’obertura al públic. Pel què fa a l’espai “La Pietat”, preguem consulteu a la nostra web i als cartells, doncs s’ampliaran horaris per la coincidència del Mercat Medieval de Vic 2012.

Podeu consultar tota la informació del projecte moments aquí.

Segueix-nos a twitter @momentsclaret i al facebook