Escola de la Pau: Infants, adolescents i joves

posted in: Notícies | 0

El passat 1 d’octubre es van iniciar les activitats de l’Escola de la Pau: Infants, adolescents i Joves. Enguany continuem amb la nostra tasca d’acompanyament i acollida  als infants i adolescents en el seu procés de creixement i de participació social.

Oferim acompanyament en les tasques escolars, tot fent reforç els dilluns i els dimarts,  i els dijous tenint l’espai @ obert per a què vinguin a fer lliurement les seves feines.

Els dimecres i els divendres és el dia que utilitzem per fer les activitats més lúdiques; els dimecres fem esports amb el grup d’adolescents i els divendres  fem activitat lúdica amb els infants, el primer divendres vàrem començar realitzant un mural amb les mans de tots els participants que penjarem a l’entrada, i a finals de mes celebrarem la castanyada.

Aquest any participen a les activitats, una cinquantena d’infants i una trentena d’adolescents. Tots ells estan acompanyats per un grup de 14 voluntaris i voluntàries que realitzen les tasques de dinamització, reforç, suport, etc.

Si tens ganes de participar, no t’ho pensis! Posa’t en contacte amb nosaltres!!!

Temps lliure? COMPARTEIX-LO!