Ja podeu reservar el calendari “moments” del casal Claret

posted in: Notícies | 0

Des d’ara mateix podeu reservar el calendari moments 2013. Sigueu un dels mecenes del projecte! Adreceu-vos a la web del verkami i us farem arribar el calendari abans de finals d’any.

Recordeu també que podeu aparèixer com a col·laboradors en la contraportada del calendari. Si us doneu pressa, anunciarrem a la web des d’inicis de la campanya per a què tots els visitants vegin el vostre nom o logo quan facin click.

El Casal Claret de Vic va convocar el concurs de fotografia “moments” per realitzar el calendari 2013, en format digital i amb temàtica lliure. El termini de presentació de fotogràfies acabà el 17 de juny d’enguany segons les bases que es publiquen en aquesta web. La participació i col·laboració va ser oberta a tot el públic en general.

Més informació