Dia de la no-violència vers la dona

posted in: Notícies | 0

L’Escola de la Pau – dones al llarg de la setmana passada hem volgut sumar-nos a la Jornada del 25 de novembre, DIA DE LA NO VIOLÈNCIA VERS LA DONA. Vàrem realitzar petites activitats en els diversos tallers que es duent a terme en el projecte; costura, conversa en català, alfabetització, informàtica i gimnàs-relaxació.

Les 120 que aproximadament passen setmanalment per els tallers hem participat posant-nos un llacet lila durant tota la setmana, hem realitzat diversos murals i elaborat una pancarta. La setmana ha finalitzat amb la lectura de diferents escrits i poemes per a la reflexió personal sobre la No Violència. El dijous vàrem sortir al carrer i juntes vam penjar la pancarta, feta per les dones en els tallers de costura, a la façana del Casal Claret.