Posem en marxa una xarxa d’intercanvi

posted in: Notícies | 0

Des de fa un temps un bon grupet de persones de diferents entitats, Cáritas Diocesana, Associació Tapís, Casal Claret, Espai Oikia i persones a títol individual, ens estem reunint quinzenalment  per estudiar i promoure iniciatives d’economia solidària que siguin justes i inclusives per totes les persones.

I ens hem proposat crear una xarxa d’intercanvi que consisteix en poder oferir i rebre serveis, productes i coneixements. Des d’oferir coneixements com  classes d’anglès o àrab, vendre pastissos o plats cuinats, reparar electrodomèstics, ( aquests només són alguns exemples) etc. …. un ampli ventall de propostes des del que cadascú de nosaltres pot aportar als altres i des del que necessitem.

Ens interessa la vostra opinió i també la participació de persones que vulguin implicar-se en la creació de la xarxa.

Si vols participar a la xarxa cal que omplis el fulletó que podràs trobar a les diferents entitats. Demana més informació a l’adreça electrònica oikia@oikia.cat.