Vetllada de cuina solidària

posted in: Notícies | 0

IMG_20170608_210341_844El passat dijous 8 de juny, vam estar presents a la 5a Vetllada de Cuina Solidaria, una jornada organitzada per Cuiners Solidaris d’Osona i l’Escola d’Hostaleria d’Osona i va comptar amb la participació de diferents professionals de l’hostaleria entre cuiners, pastissers, xocolaters i artesans. Cada un d’aquests professionals va aportar una tapa completant un sopar deliciós amb 25 tapes exquisides.

Enguany, una tercera part dels diners recollits a la vetllada aniran destinats al projecte de l’Escola de la Pau; Infants, Adolescents i Joves, que anem desenvolupant des del Casal Claret, un projecte socioeducatiu d’acollida, convivència i  acompanyament d’aquests col·lectius en situacions més vulnerables de la ciutat de Vic.