Formació sobre el Comerç Just a l’Espai Oikia

posted in: Notícies | 0

P1030285Aquest passat dimarts es va dur terme durant tot el matí, a l’Espai Oikia, una formació sobre “Comerç just: el model de Càritas”. La formació va anar a càrrec de la tècnica de l’Equip d’Economia Solidària de Càritas Espanyola i la Coordinadora de Romero Comercio Justo de Càritas Diocesana d’Albacete.

Durant tota la matinal vam poder conèixer de més aprop el moviment del Comerç Just a nivell de l’estat espanyol i internacional.  Entendre els seus objectius i les seves arrels, el voluntariat que s’hi mou i els diversos projectes i petits productors que elaboren molts dels productes que podem comprar a Oikia i en d’altres establiments on s’ofereixen aquests productes justos i solidaris.

Una bona formació per a continuar sensibilitzant-nos sobre quin model de consum escollim.