Concurs de fotografia Moments 2018

posted in: Notícies | 0
WhatsApp Image 2017-07-03 at 18.33.42 (1)Us recordem que encara sou a temps per participar en el concurs de fotografies del calendari Moments 2018.  En aquesta edició el tema escollit és: T’hi apuntes? retrats del voluntariat​.
Ens agradaria que el calendari Moments 2018 reflectís la varietat i diversitat d’entitats que hi ha a la nostra societat que treballen per millorar la societat i el nostre entorn. També, descobrir les inquietuds que mouen a les persones a dedicar part del seu temps lliure a una causa o a algun propòsit que considera positiu per la societat.
Aspectes a tenir en compte
– Data límit de presentació: 15 de Juliol de 2017. Enviar les fotografies a moments@casalclaret.org
– Hi ha premis en categoria A (individual) i categoria B (entitats, centres educatius).
– Format de presentació:
·         Format digital (mida real d’edició 32,0 cm (amplada) x 16,5 cm (alçada) i a 300 punts de resolució).
·         Format horitzontal amb un mínim de 6Mb.
·         Incloure títol de la fotografia i dades de l’autor (nom i cognoms, telèfon de contacte i nom del centre o entitat).
·         Cada participant / entitat / classe d’un centre educatiu pot presentar un màxim de tres fotografies. Moments podrà retallar la imatge, si s’escau, per adaptar-la al format d’impressió del calendari.
La participació al concurs implica l’acceptació de les bases. Trobareu tota la informació complerta a:  http://www.casalclaret.org/moments/