Fi de curs de les dones del projecte de l’Escola de la Pau

posted in: Notícies | 0

P1030321Aquest darrer divendres dia 30 vam celebrar un bonic fi de curs amb les dones participants del projecte Escola de la Pau dones.

Les dones com és costum van portar pastissos i pastes per compartir. Totes juntes al pati del Casal vam posar els nostres noms en un mural per deixar palès que hi som, que cadascuna de nosaltres és important i única. A continuació les voluntàries que han realitzat els diversos tallers van fer entrega a les participants dels certificats d’assistència, aprofitament i participació. Tot plegat acompanyat per fotografies  que constaten la fi d’un procés de curs.

Aquesta darrer trobada dóna fi a un munt de tallers, activitats, acompanyaments, xerrades, etc. que s’han anat duent a terme.  Hem  après una mica més a compartir sabers, tradicions i aprenentatges.  Cadascuna fins allà on vol i amb el ritme que necessita.

Amb el desig de poder continuar acompanyant a dones en els seus processos personals i vitals ens acomiadem fins al setembre. Al Casal, les dones ja ho saben, sempre hi ha la porta oberta. Els tallers han acabat però continuem presents per aquelles dones que ho necessitin.

Gràcies a totes les dones que n’hem format part!
Hassana, Mònica, Malika, Nabila, Harjit, Dolors, Cintia, Naziha, Khadija, Sanae, Saloua, Theresa, Majda, Ouafila, Hanifa, Fatima, Beauty, Fadma, Hossnia, Milagros, Joy, Herminia, Souhayla, Nadia, Ivette, Yolanda, Naima, Hind, Zahra, Amina, Nabila, Alejandra, Saida, Montse, Tamimount, Zoubida, Chinelo, Roser, Najat, Naoual, Abibatou, Naima, Blessing, Sara, Shibi, Najima, Naziha, Laila, Favour, Mimount, Mercè, Yasmina, Rachida, Rukaya, Yamina, Maisha, Aziza, Laura, Juliette, Samira, Carme, Nassira, Louiza, Souad, Mercè, Eva, Karima, Fouzia, Maria, Habiba, Soufia, Fatiha, Hanane, Nadia, Sanaa, Raj, Aicha, Victoria, Sadia, Enriqueta, Valentina, Reina, Rosa, Ez-zohra, Fouzia, Fanta, Samira, Majdouline, Chaymae, Siham, Marta, Romina, Nawal, Ilham, Sarrat, Hanan, Hadda, Núria,  Ikram, Salima, Ourdia, Teia, Nadiya, Vivian, Oyeniyi, Martha, Sukhwinder, Yasmeen, Anna, Eli, Olena, Fatoumata, Mayssa, Esmeralda, Natia, Emma, Tabet, Mariama, Miriam, Btissam, Sadio, Soumia, Najia, Papathi, Sakina, Luana, Iman, Saliha, Janet, Beatriz, Maylin, Josell, Zahya, Marcelina, Omon, Naomi, Loueth, Mimouna, Mary, Dounia, Susanna, Helena, Laura, Sílvia, Anna.