En aquests moments

posted in: Notícies | 0

En aquests moments…

Casal Claret, tot i que no solem entrar en qüestions d’opcions polítiques, creiem un deure ciutadà dir una breu paraula en aquest moment. Estem convençuts que la convocatòria d’un referèndum d’autodeterminació és no només un dret, sinó un deure de les autoritats pertinents. Les raons són molt evidents, com a mínim des del 2010, per no dir des de molt abans. Per això, denunciem tota la repressió, absolutament franquista, de què està fent gala l’estat espanyol, i creiem que li ha de caure la cara de vergonya a Rajoy, al rei i a molta altra gent, inclosos els responsables eclesiàstics incapaços de pronunciar-se, com a mínim, contra la repressió…

Per això recolzem l’actual convocatòria i ens convoquem a nosaltres mateixos/es i a tota la ciutadania a votar el proper 1 – O. Llàstima que, una vegada més, tants ciutadans/es de la nostra ciutat, comarca i país, no podran exercir aquest dret. Esperem que la justícia ben aviat faci  nous passos endavant, no només en el dret a vot, sinó també en el dret a un treball i un salari dignes, en el dret a l’habitatge – no escamotejat per les immobiliàries! – i en el dret a ser respectat amb igual dignitat, essent de ètnies, cultures i tradicions diverses. Endavant! Construïm Pau cada dia!