Trobada a la Casa Sul Pozzo a Lecco – Itàlia

posted in: Notícies | 0

Un petit grup de persones que treballem al Casal Claret hem marxat tres dies a primers d’any per trobar-nos amb la Comunità di Via Gaggio (a Lecco, Itàlia), una associació sense ànim de lucre que treballa acompanyant joves, ajudant-los a superar condicions de dificultat i oferint possibilitats i espais de capacitació. Hem estat tres dies compartint a la Casa sul Pozzo, una llar compartida, un espai de convivència i cura, de diàleg i respecte per tots i cadascun. L’acollida ha estat càlida i l’experiència rica. Conèixer de prop altres projectes socials amb aquesta mirada ens estimula i ens inspira. Agraïm aquesta trobada i ens enduem feina per fer i un bon gust de cor per ser testimonis d’una manera de copsar la vida i d’acompanyar els joves tan justa, tendra i respectuosa.

Gràcies al claretià Angelo Cupini, ànima del projecte, i totes i cadascuna de les persones que vibren i fan possible la Comunità di Via Gaggio.

 

http://www.comunitagaggio.it/chi-siamo/

http://www.comunitagaggio.it/una-sezione-della-homepage/