Taller de Reforç d’Autoescola

posted in: Notícies | 0

Al Casal anem escoltant demandes, necessitats, motivacions, propostes que les dones ens fan arribar. Fa unes setmanes una dona que de tant en tant treu el cap pel Casal va venir amb una demanda clara : “estic anant a l’autoescola i hi ha coses que no entenc, em podeu ajudar amb alguna classe de reforç?”. De seguida ho vam embastar i vam trobar voluntària que s’oferia per fer el curs, gràcies. Vam penjar cartells fent-ne difusió i vam sentir que oferint aquest curs potser incentivaríem altres dones a plantejar-se treure el carnet de conduir. Finalment ha sorgit un petit grup que es trobaran els dijous al Casalet de 17.30 a 19h.
Gràcies a totes les persones que ofereixen el seu temps, el seu saber i el seu suport de forma voluntària i fan possible que es facin tallers, xerrades, cursos i suports varis a dones i/o grups de dones al Casal Claret. En són moltes i agraïm de cor totes aquestes col·laboracions. És així com tots i totes fem Casal.

Curs Autoescola