Participació de la Centijo

posted in: Notícies | 0

Participació de la Centijo amb els infants de l’Esplai

Aquest passat  dissabte 24 de febrer, vam tenir l’oportunitat de participar a la Centijo, la trobada d’esplais de la Zona13 del MCECC, que inclou esplais del Vallès Oriental i Osona. Vam compartir activitats, riures, àpats, jocs, etc. amb diferents infants i adolescents d’altres esplais de la Zona13. En aquesta ocasió, l’Esplai Xivarri de Mollet, van fer d’amfitrions i vam realitzar la trobada a la seva ciutat, més concretament al parc de Can Mulà.
Dissabte el matí vam agafar el tren direcció Mollet, cares de son però expectants, nervioses per el dia que ens esperava! Vam començar el matí compartint jocs de coneixença, començant a trencar el gel, a apropar-nos, etc. De sobte el cap d’una tribu va aparèixer per demanar-nos ajuda!  Volia recuperar el diamant del poblat, que els hi havien robat, i amb l’ajuda dels participants, i alhora del Detectiu Conan, que ajudava els més menuts, l’inspector Gadget, que ajudava als mitjans i en Sherlock Holmes, que ajudava als més grans, van aconseguir descobrir que el diamant del poblat el van robar uns “pollos” pensant-se que era un ou.
Una gran experiència que segur que repetirem. De tornada amb el tren, tots dormint, cansats per un gran cap de setmana, però amb la cara somrient per els moments compartits i sobretot per els nous amics i amigues que esperem tornar a veure ben aviat.
WhatsApp Image 2018-02-27 at 17.06.41dav