El Casal Claret Celebrem 20 anys!!

posted in: Notícies | 0

AQUEST ANY FEM 20 ANYS COM A ASSOCIACIÓ! 
Feia ben bé una quinzena d’anys que havíem començat com a esplai, amb infants, adolescents i joves: com un àmbit d’educació personal, cívica, espiritual.
Als anys 90 vam començar a fer processos d’acollida i promoció d’associacions de persones nouvingudes, tot treballant amb associacions diverses, especialment amb Veus Diverses.
Finalment al 1998 ens vam constituir com a associació per tal de tenir projectes propis i perquè l’entitat pogués al mateix temps ser un “paraigües” per a grups, entitats de persones migrades i iniciatives de caire social i cultural.
El Casal Claret treballa des de ja fa anys atenent els col.lectius més desafavorits. Es treball en l’acollida, atenció i acompanyament de persones i col.lectius de procedències diverses, promovent, mitjançant els contactes, els aprenentatges i les pràctiques diàries, el diàleg intercultural i interreligiós, així com les pràctiques de desvetllament i creixent capacitat d’autonomia, com també descobertes de capacitació i participació cívica.
Per a més informació dels projectes i activitats us podeu adreçar al web: http://www.casalclaret.org i també teniu la opció de subscriure’us al nostre butlletí reflexiu i informatiu setmanal.
Envia’ns un mail a http://casalclaret@casalclaret.org o vine’ns a veure!

Tenim Samarretes en motiu del 20è Aniversari. En vols una?

SAMARRETA_cartell