Les activitats a l’Escola de la Pau: Infants, Adolescents i Joves no paren!

posted in: Notícies | 0

Es va acostant el final de curs i l’Escola de la Pau viu les últimes setmanes amb més energia i activitat que mai.

Els Cavallets participen a la 26a Trobada de Gegants del carrer de la Riera! El passat dissabte 26 de maig, els Cavallets de Vic vam participar a la 25a trobada de gegants que es fa en motiu de les festes del barri.  Una jornada en què vam tenir l’oportunitat de fer una cercavila per els carrers del barri i de mostrar la nostra dansa davant de totes les colles geganteres participants a la trobada.
Juguem a futbol! La nova activitat ludicoesportiva de l’Escola de la Pau. Fa unes setmanes que hem iniciat una nova activitat amb els infants de l’Escola de la Pau, es tracta del taller Juguem a futbol!  Una activitat en què hi participen una desena d’infants amb ganes d’aprendre i aprofundir en aquest esport,  acompanyats per un jove futbolista que els entrena i treballen els valors del futbol, més enllà de la competició. L’objectiu final és el de poder participar amb aquest grupet a la ChampionsVic, el torneig de futbol que s’organitza a la ciutat.
Última activitat de curs de l’esplai! Per altra banda, aquest proper dissabte dia 2 de juny tindrà lloc l’última activitat del curs, en què tots junts gaudirem d’una excursió al riu per tancar el curs. L’Esplai és l’activitat lúdica que duem a terme cada dissabte primer de mes, de 10 a 13, en què hi participen una vintena d’infants  i adolescents, realitzant diferents activitats lúdiques, sortides, manualitats, tallers durant el curs, i realitzant una setmana de campaments durant el mes d’agost.

dav
dav
dav
dav
dav
dav