Ser part del Voluntariat del Casal Claret: una experiència Comunitària?

posted in: Notícies | 0

FORMACIÓ DE VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS DEL CASAL CLARET.
Dijous passat va tenir lloc la trobada i formació anual del Voluntariat del Casal Claret. Érem una bona colla de voluntaris i voluntàries dels diferents projectes: Escola de la Pau infants, adolescents i joves, Escola de la Pau Dones, Recuperem el rebost i l’armari i Oikia. Una mica més d’una vintena de persones ens vam trobar per poder veure’ns i viure’ns des d’aquest Casal ample i comú. Amb l’acompanyament de la Sandra Costa vam fer una roda per conèixer l’altre partint de preguntes bàsiques: perquè faig de voluntari/a al Casal? què m’aporta? què aporto?.

Des d’una mirada global i local vam poder situar-nos i reflexionar sobre la tasca del voluntariat, d’on neix aquest estar present acompanyant l’altre, des dels contextos que ens condicionen alhora que ens impulsen a voler ser voluntaris/es, què vol dir formar part d’aquesta casa Casal. Quins valors ens acompanyen per fer el que fem i en el com ho fem, i un llarg seguit de reflexions inspiradores que ens van servir a tots i totes per parar, fer-nos preguntes, sentir-nos, inspirar-nos i fer comunitat i tribu. Des d’aquest cuidar-nos vam seguir amb un sopar al pati compartint taula, aliments i somriures.
Gràcies a totes i tots per fer-ho possible!

I per acabar us compartim un petit haikú que es va llegir dijous:

“A quin paisatge
poden adscriure els somnis
els sense pàtria?”.

Miquel Martí i Pol.

sdr
sdr
dav
dav

IMG-20180529-WA0010