Anem de Campaments. Necessitem material d’Acampada

posted in: Notícies | 0

Com és habitual en aquest període estiuenc, amb els infants de l’Esplai marxem de campaments a Llagostera, la setmana del 31 de juliol al 5 d’agost! Una setmana per conviure, compartir, gaudir, fer tallers diversos, excursions, etc. que segur que no ens deixarà indiferents!
Alguns dels infants que hi participen els hi manquen materials com ara motxilles d’acampada, estores i llanternes. Si els teniu per casa i no els feu servir, estarem encantades de que ens els podeu cedir durant aquesta setmana d’acampada.
Per altra banda també ens faltaria alguna tenda d’acampar, si en disposeu d’alguna, i voleu col·laborar amb els campaments del Casal us estarem molt agraïts/es!
Com més aviat pugueu donar una resposta, millor.
Gràcies per la vostra aportació. Fem xarxa Solidària!!!!

dav

sdr