Actes del 20è Aniversari i Convocatòria d’Assemblea General

posted in: Notícies | 0
DIA: DISSABTE 17 DE NOVEMBRE A PARTIR DE LES 17.30H
Us informem de la data de l’Assemblea General de l’Associació Casal Claret. Exposarem i compartirem les línies i filosofia del Casal i dels projectes, l’estat de comptes i la renovació dels membres de la Junta.
Volem celebrar juntes i junts aquest 20è aniversari com a entitat. Proposem diverses activitats per a passar una bona vetllada. Les activitats estan obertes a totes les persones sòcies,voluntàries i vinculades al Casal Claret, i a qualsevol persona que hi vulgui participar.
Necessitem que ens diguis si ven/veniu  a sopar! Gràcies
Programació:
17.30h Taller de teatre Escènic Vic “VIVIM” (al pati del Casal)
18.30h Assemblea general
20h Missa casalera i/o preparació sopar
21h Pica-pica comunitari per a tothom amb “harira” i més
ASSEMBLEA GENERAL CARTELL