Iniciem el curs d’Esplai!

posted in: Notícies | 0

Aquest passat dissabte 10 de novembre vam tornar a iniciar les activitats d’esplai! Una matinal molt agradable que ens va servir per retrobar-nos després dels campaments de l’agost, reviure i recordar els moments viscuts.
Aquest primer dissabte d’esplai ens va servir per començar a preparar el curs, fer propostes, i decidir quines són les activitats que ens agradaria fer durant aquest any d’esplai; sortides, activitats per la ciutat, taller de cuina, carnestoltes, etc.

sdr
També vam aprofitar per celebrar la castanyada.  Mentre en David ens torrava les castanyes, els infants i adolescents vam preparar uns panellets de pinyons, ametlles i coco boníssims!

 

dav

 

Els infants i adolescents de l’esplai ens trobem un cop al mes, al 1r dissabte, de 10.00 a 13.00 per realitzar les diferents activitats. El pròxim dissabte és l’1 de desembre!
Anima’t a participar-hi!