Tarda de Celebració i Comunió

posted in: Notícies | 0
UNA TARDA BONICA, EMOTIVA I COMPARTIDA AMB ELS DIVERSOS ACTES DE 20È ANIVERSARI DE L’ASSOCIACIÓ. 
La jornada de dissabte a la tarda va estar plena d’actes de celebració.
La tarda va començar amb una representació dura i emotiva sobre la greu i invisible situació que viuen milers de persones que busquen refugi.  Els i les joves d’Escènic Vic sota la direcció de Jordi Arqués ens van representar “VIVIM”, una representació que interpela i commou i que no ens va deixar indiferents. Moltes gràcies!
Vam continuar la tarda compartint amb els socis/es, voluntariat i amics/amigues l’Assemblea general de l’entitat.
Seguidament ve tenir lloc la missa setmanal a la cripta de la Mercè i tot seguit vam acabar amb un sopar compartit boníssim. Dones participants en el Dinem Plegats van elaborar una deliciosa “harira” que vam acompanyar d’un pica-pica variat.
Als diversos actes hi vam participar diverses persones vinculades al Casal. Molt bonic i transformador veure i constatar com poc a poc ens atrevim a conviure, sopant juntes i junts i compartint la CASA que vol ser el CASAL.
Gràcies a totes i tots!!
IMG_7193 IMG_7200
unnamed