Acció de les Sabates Vermelles – 25N

posted in: Notícies | 0

Dilluns vinent 25 de novembre, dins el marc del dia Internacional contra la violència envers les dones, el Casal Claret, Càritas Arxiprestal i Col·legi Sant Miquel proposem una acció simbòlica a la plaça de la catedral de Vic. També s’hi sumarà Creu Roja i tothom que es vulgui afegir a aquest acte.
Des del Casal ens sumem a la campanya “Sabates Vermelles” iniciada per l’artista mexicana Elina Chauvet a Ciudad Juarez, com a acte de denúncia per les dones mortes per violència masclista. Al llarg d’aquesta setmana hem començat a fer reflexió als diferents tallers alhora que pintant sabates de color vermell per l’acte de dilluns.
L’acte està previst que comenci a les 10h del matí a la Plaça de la Catedral on compartirem te i pastes i posteriorment hi haurà lectura de textos i acompanyament musical dels alumnes del Col·legi Sant Miquel.
Us hi esperem!

IMG-20191125-WA0015WhatsApp Image 2019-11-26 at 09.24.11